DONINGTON HISTORIC FESTIVAL

(GATES OPEN 07.30 BOTH DAYS)

SATURDAY 29 APRIL

09.05 - 09.35	Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Qualifying	30 mins
09.45 – 10.15	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy & Sixties Touring Car	Qualifying	30 mins
	Challenge with U2TC		
10.25 – 10.45	Superformance Ferrari Club Classic Series	Qualifying	20 mins
10.55 – 11.45	The Royal Automobile Club Pall Mall Cup for pre-'66 GT and Touring Cars,	Qualifying	50 mins
	pre-'63 GTs and pre-'60 Sports Cars	* \	
12.00 – 13.00	Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Race 1	60 mins
13.00 – 13.50	Lunch Break / Demonstrations		50 mins
13.50 - 14.40	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy & Sixties Touring Car	Race 2	50 mins
	Challenge with U2TC		
14.55 – 15.15	Superformance Ferrari Club Classic Series (Race 1)	Race 3	20 mins
15.30 – 18.30	The Royal Automobile Club Pall Mall Cup for pre-'66 GT and Touring Cars,	Race 4	3 hours
State of the State	pre-'63 GTs and pre-'60 Sports Cars		

SUNDAY 30 APRIL

Please note: Content and timings are subject to change









